MINUSTA

Olen Heini Honkakoski, 30-vuotias nainen Kuopiosta.

Olen aina rakastanut ja ollut kiinnostunut kaikesta kauniista: pukeutuminen, sisustus, taide, luonto. Harrastan myös valokuvaamista bloggaamisen kautta ja piirtämistä.

MIKÄ ON KOULUTUSTAUSTANI?

Työkokemukseltani ja koulutukseltani olen merkonomi ja pukeutumisneuvoja, pian valmistuva visualisti. Työkokemusta ja koulutusta onkin karttunut erityisesti vaatetusalalta eri vaateliikkeiden myyjän töiden kautta. 

Olen ollut töissä kansainvälisissä ketjumuotiliikkeissä kuten Gina Tricot, KappAhl sekä H&M. 

Vaatetusalan erikoisammattitutkinnon, olen suorittanut vuonna 2013, jolloin valmistuin pukeutumisneuvojaksi. Hallitsenkin pukeutumisneuvonnan työkentän ja minulla on kokonaisvaltaisen tyylin luomiseen tarvittava perustietous. Tunnen erilaiset vaatetusmateriaalit ja niiden käyttö- ja hoito-ominaisuudet. Tiedän opit väreistä, trendeistä ja pukeutumistyyleistä sekä osaan valita asiakkaalle suotuisat asukokonaisuudet erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tilaisuuksiin. 

Asiakaspalvelun ja myynnin ammattitutkinnon suoritin vuonna 2015. 

Markkinointiviestinnän ammattitutkinnon, suuntautumisvaihtoehtona visuaalinen markkinointi, olen suorittanut maaliskuussa 2019, jolloin valmistun visualistiksi.

Visuaalisen markkinoinnin ammattilaisena suunnittelen ja toteutan erilaisia tiloja, esillepanoja ja somistuksia. Osaan suunnitella ja toteuttaa kaupallisia ja houkuttelevia näyteikkunoita ja esillepanoja sekä näyttäviä ja toimivia myymälöitä ja messuosastoja. Osaan laatia lisäksi ammattimaisia visuaalisia suunnitelmia sekä käsin piirtämällä että tietokoneella.

Tulevaisuudessa visualistina pystyn työskentelemään laajasti niin erikoisliikkeissä, myymälöissä, tavarataloissa ja messuilla.  

MILLAINEN OLEN?

Motivoidun visuaalisista suunnittelutehtävistä. Pidän myöskin vaihtelevista töistä. Luonteeltani olen rauhallinen enkä hermostu turhista. Työssäni olen saanut hyvää palautetta siitä, miten nopeasti otan isotkin kokonaisuudet haltuun ja kuinka järjestelmällinen ja ystävällinen ihminen olen luonteeltani.

TYÖNHAKUALUEENI:

Haen projekteja pääosin Kuopion ja Pohjois-Savon alueelta. Myös esimerkiksi Helsinki on mahdollinen sopimuksen mukaan. Mitä kauempana työpiste sijaitsee Kuopiosta, sitä enemmän arvostan mahdollisuutta etätyöhön ja junamatkojen hyödyntämiseen työnteossa.

Olet juuri tutustunut portfoliooni, jonka olen luonut tukemaan työnhakuani. Tutustuthan myös CV:heni.


Jos pidit näkemästäsi ja haluaisit jutella tai tavata, ota rohkeasti yhteyttä.